Upcoming Events

------------------------------------------

STUDY DAY

Recruitment and Extension

Active Members ONLY

St. Clement Parish at St. Anne Church
528 Old St. Patrick Street, Ottawa, ON


Saturday, March 10th, 2018 - 10 am to 2:30 pm


Program
10:00 Rosary
10:30 Opening remarks by Regia President (10 minutes)
10:40 Move to assigned table
10:45 First round (30 minutes)
11:15 Move to next table
11:20 Second round (30 minutes)

11:45 Lunch Break (30 minutes) (use to the next table)

12:15 Third round (30 minutes)
12:45 Move to next table
12:50 Forth round (30 minutes)
13:20 Break (Group leaders prepare summary) (10 minutes)
13:30 Summary by Group leaders (10 minutes each)
14:10 Closing remarks by Regia President (10 minutes)
14:20 Closing prayers
14:30 Clean up

------------------------------------------

THE ACIES


For Members and Auxiliary Members

The Good Shepherd Church

3092 Innes Road, Ottawa, ON

Sunday, April 15, 2018 - 1:30 to 4 pm


Rosary and Renewal of Personal and Communal Consecration to the Blessed Mother

Light refreshments will be provided.

Members: Please bring finger foods

------------------------------------------
One-Day Spiritual Retreat


For Members and Auxiliary Members


Assumption of the Blessed Virgin Mary Church

320 Olmstead, Vanier, ON

Saturday, May 12, 2018 - 8:30 to 2 pm


Recollection Director: Fr. Dominic Lim

Discovering Jesus through His Blessed Mother Mary


Program
8:30 Opening prayer and Rosary
9:00 Holy Sacrifice of the Mass
9:45-10:15 Coffee Break
10:15-11 First Conference
11:00-11:30 Activity/Reflection
11:30-11:40 Catena Legionis

11:40-12:25 Second Conference

12:25-1:15 Deepening/Question & Answer/Closing Prayer
1:15-2:00 Lunch and Clean-up


Light refreshments will be provided.

Members: Please bring finger foods

------------------------------------------
MARKET MINISTRY



Corner of Dalhousie and George Street

Saturday and Sunday, August 11 and 12, 2018 - 9 am to 4 pm


Our Lady of Guadalupe/Mother of Our Redeemer


------------------------------------------
Pilgrimage to Cap-de-la-Madeleine


Our Lady of Light/Our Lady of Guadalupe

Saturday and Sunday, September 8 and 9, 2018

------------------------------------------
ANNUAL SILENT RETREAT


For Men and Women


Sponsored by the Legion of Mary


Notre Dame de la Providence Retreat House

1754 St. Joseph Boulevard, Orleans


Retreat Master: Father O'Reilly


Friday October 26, 2018 - 7:30 pm to Sunday October 28, 2018 - 1:00 pm


Theme: Hail Holy Queen, Mother of Mercy


Registration Fee: $235 for two nights

Lodging, Five Meals, Daily Mass and 3 Conferences


Reservation: Call Angela Beimers at (613) 829-0320


Cheques made out to Legion of Mary

and mail to Josee Wan-Kam, 51 McLennan Way, Kanata, ON K2L 2T3
or e-transfer to legionofmaryregia@gmail.com
(First come, First serve)


------------------------------------------

DECEMBER FUNCTION


For Active and Auxiliary Members

Holy Redeemer Church

44 Rothesay Drive, Kanata ON


Saturday, December 8, 2018 - 9 am to 12:30 pm


Program
9:30 Rosary
10:00 Mass by Fr. Paul Nwaeze and Fr. Shroff
11:00 Catena & Brunch and Entertainment
1:00 Closing prayers and Father's Blessing


Each active member will contribute one dish of finger foods.
Each Praesidium will contribute one item of entertainment.

------------------------------------------